Betoffice Arkadaşım Hoşgeldin Bonusu İnceleme

Oyun sitesi üzerinden ekstra bonus fırsatı kazanmak isteyenler, Betoffice Arkadaşım Hoşgeldin Bonusu İnceleme yapıyorlar. Betoffice, oyuncularına her zaman ekstra bonus fırsatları sunan ve bedava promosyonlar sunan avantajlı sitedir.

Siteden daha çok kazanç yapmak isteyen oyuncular, arkadaşım hoş geldin bonusunu almak istiyorlar. Bu bonus fırsatı arkadaşını davet eden üyelere geçerlidir. İlgili bonus fırsatı, arkadaş başına 100 sweet bonanza freespin ödülü olarak veriliyor.

Aynı zamanda davet ettiği arkadaşları üyelik oluşturması durumunda 50 freespin alıyorlar. Ancak arkadaşım hoş geldin bonusu için gerekli koşullar yerine getirilmelidir. Davet edebilecek maksimum arkadaş sınırına dikkat edilmelidir.

Betoffice Arkadaşım Hoş Geldin Bonus Şartları

Betoffice sitesinin en avantajlı arkadaşım hoş geldin bonusu kampanyasında davet eden için şartlar oluşturulmuştur.

Arkadaşım hoş geldin bonusunun şartları şöyledir,

  • En fazla davet edebilecek arkadaş sayısı 25’tir.
  • Hesap doğrulama gereklidir.
  • Kayıt tarihinden itibaren 1000 TL ve üzeri yatırım yapmış olunmalıdır.
  • Casino oyun alanında çevrim yapılmış olması gereklidir.

Belirtilen tüm şartlar tamamlandığı sürece oyuncu hesaplarına sweet bonanza oyununa özel 100 freespin aktarılacaktır. Ödülü toplamda 25 arkadaş kazanabilir. Ancak davet edilen arkadaşların Betoffice sitesine üye olmaları gerekiyor.

Betoffice Arkadaşım Hoş Geldin Bonusu Nasıl Alınır?

Betoffice şirketinin en iyi arkadaşım hoş geldin bonusu, ekstra ödüller kazanmak isteyenlerin tercih ettiği kampanyadır. Maksimum 25 arkadaş davet etme sınırı vardır. İlgili ödül gerekli koşullar sağlandığında alınır. İlk öncelikle hesaplara giriş yapılmalı ve bonuslar bölümünden arkadaşını davet seçilmelidir. Kişiye özel bu alandan davet linki oluşturulur.

Oluşturulan link arkadaşlarla paylaşılmalı ve davet edilen kişiler kayıt işlemlerini tamamlamalıdır. Ayrıca davet edilen kişiler, siteye üye oldukları sürece her iki taraf da bonus fırsatını kazanır.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*